Vægtstop, vægttab og livsglæde

Invitation til en dag med livsglæde i højsædet

Få mere energi og oveskud med vægtstop, vægttab og livsglæde

Jeg inviterer dig med til et eksklusivt arrangement med workshop og frokost – køb en billet på elsebeth@profilsund.dk

Du får en enestående chance for at komme tæt på de tre energibundter Claus Blynert, Helle Mikkelsen og Elsebeth Sørensen, der ikke blot har formået at skabe et nyt livsgrundlag med foden under eget bord, men også at sige farvel til voksenliv som svært overvægtige. Du er selv ekspert i dit liv – vi hjælper dig til at finde dine ressourcer – ingen løftede pegefingre og tvang! Det er dit valg – du bestemmer, hvad og hvordan dit liv skal forme sig med tilfredshed og balance og harmoni og livsglæde. Book en workshop og nyd din lørdagsfrokost og eftermiddagskaffe med os:  tlf. 2942 3764

Den hyggelige Café Moeslund på Ebeltoft Havn serverer lækker mad til os. Du vil få mulighed for at møde andre kursister i den moderniserede familiecafé,  hvor Henrik og Louisa sørger for den familiære stemning og hygge.

Claus Blynert har over de sidste år sagt farvel til 88 kg og Helle til 58 kg og Elsebeth 18 kg

– hvordan nu det?

Claus leger købmand med sig selv, Helle har ændret sit tankemønster og Elsebeth er motionselskeren. Hvem er du? Vil vil sammen finde dine stærke ressourcer, så du laver aftaler med dig selv, som passer til netop DIG.

Claus og Helle har haft en god bid af verden som arbejdsplads. De har gennem de sidste år ændret deres levevis drastisk, et skridt af gangen. Selvrefleksion, mål og handling gav mere livsglæde!

Vi deler ud med livsglæde og livsmål som pejlemærker. Giver dig redskaber til, hvordan du kan opnå utrolige resultater og skabe forandring i din helt egen hverdag. Invester i dig selv! Brug en lørdag og luk op for dit nye liv!

Har du lyst til at få simple og effektive teknikker til at vende dit liv, så grib chancen og tilmeld dig:

Sted     Ebeltoft

Dato     22.november 2014

Tid        10.00 – 15.30

Pris       860,00 kr. for workshop. frokost, snacks og kaffe –  bindende betaling til kt 9360  0008591121

Tilmelding: elsebeth@profilsund.dk eller tlf.2942 3764

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *