• Vandrelørdag

Natur og fordybelse – himmel, hav og herligheder !

Lørdagens eller søndagens vandretur begynder på den idylliske Ebeltoft Havn, forbi Marie Mølle, Dråby Kirke over engene til Holme Strand. Undervejs smager vi på lokale snacks. Langs Kattegats kyst i rå havluft og op over Jernhatten frem til Ebeltoft Gårdbryggeri i Hyllested Skovgårde, hvor vi nyder Café Moeslunds lækre frokost med lokalt øl og forfriskende sodavand. Med taxa eller på vandring går turen tilbage til Ebeltoft, via landsbyen Dråby, naturstien og Ebeltoft Vig. På havnen er Henrik og Louisa klar med hjemmeristet kaffe og lækker kage.

Du får en invitation til at sanse og opleve mere – mindfulness – opmærksomt nærvær i nuet: FILM

En vandretur på 15 – 25 km – alt efter om du vælger at tage taxi hjemad, gå retur til Ebeltoft – eller stige af ved Skærsø eller i Dråby og gå de sidste 6 km.

20.maj – 11.juni – 19.august 2017

Kun 555,00 kr. for guide, transport, snacks, lækker frokost med øl/sodavand, hjemmebrygget kaffe og kage. Du er sikret en plads, når du har betalt. Ved afbestilling tilbageholdes 50 kr. i administration.

Start: Ebeltoft kl. 9.00   Slut: Ebeltoft kl. 17.00

www.cafemoeslund.dk

www.ebeltoftgaardbryggeri.dk

“Tusind tak, søde Elsebeth, for en skøn, skøn og veltilrettelagt tur i det smukkeste landskab! Det var været helt fantastisk – og det er god energi at være i dit selskab. Jeg vil holde et skarpt øje på dig og dine kommende ture.” Diana Nauntofte

“Har kun godt at sige om vores vandretur. Det var en utrolig skøn tur med masser af flot natur og gode historier. Turen var tilpas lang og dejligt at gå i så afvekslende natur. Maden var virkelig lækker og fantastisk hyggeligt at spise på gårdbryggeriet. Også stor ros til dig som guide og historiefortæller. Jeg vil helt sikkert tilmelde mig en anden af dine vandre ture.” Jette Holm Sørensen