Rygtræning, stræk, yoga mindfulness marts 2020

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rygtræning med afspænding og mindfulness. Det kræver ikke forudsætninger blot lyst til at deltage og lære sig selv bedre at kende. Målet er stærkere krop – både fysiske og mentale “muskler”! Oplev mere ro, balance og harmoni.Træningen består af moderate styrkeøvelser og afspændings- og udstrækningsøvelser fra yoga. Øvelserne er stående, siddende og lignende. Gennem opmærksomhed på vejrtrækningen får du muligheden for at komme mere ud af hovedet og mere ind i kroppen. Afspænding og mindfulness giver mere ro og mere overskud, så du bliver bedre i stand til at vælge og tage beslutninger. Du kan blive bedre til at håndtere stress, smerte og sygdom. Din evne til at samarbejde, at koncentrere sig, til at engagere sig øges ved dagligt at praktisere mindfulness. Søvnbesvær kan afhjælpes med mindfulness. Du guides til afslapning og ro i. Også mindful spisning og walk.

Ring til Elsebeth på 2942 3764 og læs: “mindfulness – hvorfor nu det?”

TILBUD: 500 kr. ved tilmelding inden 29.februar 2020: 4 ugers forløb fra torsdag, d. 5.marts kl. 18.15 – 20.30  

TILBUD: I alt 12 15 lektioners indendørs træning – En erstatningsgang i april. TILBUD 500 kr.

Mød op kl. 18.15. Medbring liggeunderlag, pude og tæppe. Jeg serverer frugt og vand. Du finder guidede mindfulnessøvelser på min FaceBook, som det anbefales at sætte en halv time af til hver dag for at få et godt udbytte af kurset. Der kræves ikke specielle forudsætninger for at kunne deltage. Kun lyst, mod og åbenhed – nysgerrighed og lidt tid. Gør noget godt for dig selv!

Kursusgebyr for 12 15 lektioner:  650,00 kr. Betal ved tilmelding inden første undervisning til netbank eller på MobilePay.  Der er kun 10 pladser. Du er sikret en plads, når du har betalt.

elsebeth@profilsund.dk        tlf. 2942 3764

Har du bedre tid en lørdag med en lækker frokost, se: mindfuld lørdag
En anden mulighed er vandrelørdag eller vandreferie med tid til mindfulness.

Vil du bare “smage” på mindfulness en fredags eller lørdag: kort kursus i mindfulness  Saml dine venner, kolleger og book 29423764.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *