Mindfulness – hvorfor nu det?

Mindfulness er opmærksomt nærvær i nuet. Ved at være opmærksom på vejrtrækningen kan du komme mere ud af hovedet og ned i kroppen. Den fysiske træning er lette yogaøvelser, hvor alle kan deltage uanset forudsætninger.

Glæde og fysisk helbred hænger sammen. Mindfulness træner opmærksomhed og nærvær. Du oplever mere tilfredshed og får mere energi.

Simpelt og enkelt og samtidig ikke let! En indbydelse og en invitation til at kende sig selv bedre – på godt og ondt. For derved bedre at kunde glæde sig og kunne klare de udfordringer, som et liv giver. Blive bedre til at håndtere de problematikker jeg møder i min hverdag.

Komme mere i ligevægt, i balance og i harmoni med sig selv. Opleve mere skønhed, fred og velvære. Jeg guider dig gennem øvelser – tag en snak med mig på 2942 3764.

Mindfulness går ikke ud på at forbedre sig selv – det går ud på at finde den dejlige person, som du allerede er! Hvem er jeg lige NU – i dette nuværende øjeblik? Der er mere rigtigt ved dig end forkert!

Mindfulness og positiv psykologi går på at fylde mere energi på det, du er god til og det, der er godt ved dig. Fremelske dine styrker! Du gør det selv via mindfulness og får mere LIV, glæde og energi!

Bliv bedre til at være alene med dig selv – åbne og mærke sig selv – derfor blive mere tro mod mig selv.

Find mere ro og få mere energi. Glædes over selv små ting. Ikke skubbe uro, lidelse og kedafdethed væk. Favne det hele som en del af MIG. Tillade med venlighed, tålmodighed og accept over for sig selv!

Glæde og velvære er færdigheder, som for eksempel at kunne spille klaver. Glæde og velvære kan derfor trænes – også fordi hjernen er plastisk og kan forandres.  Er du nysgerrig, så tag en smagsprøve hos Profilsund.dk

Jeg tager udgangpunkt i det 8 ugers kursus – MBSR – som du kan få et indtryk af ved af se en århusiansk film, hvor informationerne er bygget på videnskab: http://vimeo.com/84841988

slut

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *