Camino: foredrag eller ferie

Sørens Camera okt 2013 097         Caminosten

Send bud efter et arrangement – kontakt Elsebeth på tlf. 2942 3764 :

Ad støvede veje fra Pyrenæerne, Frankrig på Caminoen til Santiago de Compostela, Spanien

Du får tips og tricks til rejsen, en levende fortælling og pakkevejledning.

Gratis foredrag i Eventyrsports butikker i 2015

Hvad får dig til at skære charterferien væk for at få vabler, ømme lægge og fejre 50 års fødselsdag på en pilgrimsvandring? Rejse alene til Skt.Jean Pied de Port uden helt at vide, hvordan det er at sove i køjesengssale med snorkende mænd og risiko for ”bedbugs” – ækle væggelus!

Du får del i oplevelser fra pilgrimslivet blandt mange nationer af eventyrlystne mennesker. Hvert år går nemlig mindst 60000 den lange vej til apostlen Sankt Jakobs grav i Katedralen i Santiago. Måske kender du noget til turen fra DR2´s julekalender om Bertelsen på Caminoen eller fra filmen “The Way” eller Anders Agger og Thomas Helmig med René Toft Simonsen?

Langsomhed, bekymringsløshed, frihed, enkelhed, stilhed, spiritualitet, fællesskab. Et farvel til kalenderslaveriet, frihed fra præstationskrav, frihed fra at tage sig af alle sine ejendele – for man har kun det med, man kan bære på vejen. At sætte en fod foran den anden bliver til omsorgsfuldhed, venskaber og glæde, hvor irritation, vrede, sorg og smerte får nye dimensioner. På vejen til målet kan svar på store spørgsmål pludselig dukke op og give mening:  Hvilket liv har jeg? Hvilket liv vil jeg helst leve? Hvad betyder allermest for mig?

Med uvurderlige indtryk og oplevelser når jeg frem til Finestere efter 900 km på 30 dage i vandrestøvler og med sølle 5 kilo på ryggen. Ganske simpelt og alligevel helt fantastisk stort igen at høre, se og smage det salte hav.

Livet i varme vandrestøvler med en lille rygsæk er vidunderligt, og det blev til endnu en Camino langs nordkysten i Spanien til Santiago de Compostela i sommeren 2013.

Har du lyst til at få rejsetips og et lille skub ud i vandrelivet – en CaminoDRØM, så har du chancen for at vandre med mig i Nationalpark Mols Bjerge. Skriv til elsebeth@profilsund.dk eller ring på 2942 3764

Oplev en vandretur på Caminoen i Spanien med fotos og fortællinger.

Bestil underholdende foredrag og levende fortæller: Elsebeth Sørensen 29423764, elsebeth@profilsund.dk

Læs mere om at deltage med mig på en spansk Caminotur under CaminoDRØM

Tag på en Caminoferie med Risskov Rejser, hvor Elsebeth er guide.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *