CaminoDRØM

Lad din drøm gå i opfyldelse: Træn, snak, pak og tag på din første Caminotur i Spanien:

bevægelse, nærvær, natur

Overvejer du? Er du nysgerrig? Jeg kan give dig et lille kærligt skub og bevare din gnist, og din drøm kan gå i opfyldelse. Du får guidening, træning, følgeskab og svar på bekymringer. Det kan blive dit livs store oplevelse – PILGRIMsoplevelser: Bevægelse, nærvær, natur !

Gå fra drøm, tanke og idé til handling!

Gå dig til VELVÆRE og GLÆDE med Elsebeth

Skriv eller ring til mig: elsebeth@profilsund.dk  – tlf. 2942 3764

Det er min idé at samle en lille flok på 10 personer. Jeg rejser 10. april og igen i juni og i september måned 2015. Vi skal ikke på charterferie – vi skal opleve en unik vandretur – gå Camino – sanse stemning, samvær og fællesskab med vandrestøvler og rygsæk!

Det bliver en autentisk tur på lige fod med andre pilgrimme. Vi bærer vores bagage, og jeg er din guide og underviser i ro og mindfulness undervejs: langsomhed, bekymringsløshed, frihed, enkelhed, stilhed, spiritualitet, fællesskab.

Du bestiller selv flybillet og betaler undervejs for overnatning på pilgrimsherberger samt for forplejning. En seng og forplejning koster cirka 35 euro pr. døgn. Din udgift pr.døgn i 10 dg. bliver ca. 900 kr. – afhængig af flybilletpris.

Inden selve rejsen træner vi sammen 5 søndage i Nationalpark Mols Bjerge, pakker den bedste rygsæk og rejser sammen til en ca. 140 km pilgrimsvandring på Camino Francés i Spanien. Undervejs i processen fra kursustilmelding til gennemførelse bistår jeg med 3 individuelle samtaler (coaching) med fokus på det, som virker. Med de rigtige forudsætninger og en god forventningsafklaring inden Caminovandringen kan din drøm gå i opfyldelse! Jeg er din rejseledsager, så oplevelse af ro, fordybelse, fysisk og mentalt overskud bliver din gevinst. Tag med på et eventyr og oplev Camino Frances i Spanien.

Alt dette får du for 3.900 kr. plus moms. (eksl. rejseudgifter som flybillet, kost, logi og forsikring) Jeg har et pilgrimspas med til dig, det bruges som adgang på herberger.

Bliv inspireret på: www.santiagopilgrimme.dk og www.pilgrimsvandring.dk

Eller var du til et af mine foredrag i Eventyrsport. Er I en gruppe, så book mig!

Tlf.2942 3764 eller mail: elsebeth@profilsund.dk

Gå fra drøm, tanke og idé til handling!

Gå dig til VELVÆRE og GLÆDE med Elsebeth

Risskov Rejser tilbyder Caminoferie med mig som guide
Jeg tilbyder vandreferie i Nationalpark Mols Bjerge i maj, august og september 2017

Pilgrimmens overlevelsestrandCaminosten

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *